Καλωσήρθατε
Καλωσήρθατε στην Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τον Θαλάσσιο Τουρισμό στην Ελλάδα και τη Νομοθεσία η οποία διέπει τα Επαγγελματικά Τουριστικά Πλοία.
Πλοήγηση
Γιατί Να Γίνω Μέλος;

Η ΕΠΕΣΤ εκπροσωπεί τον κλάδο των Επαγγελματικών Τουριστικών Πλοίων έναντι όλων των Φορέων, Κρατικών-Δημοσίων και Ιδιωτικών. Παρεμβαίνει και διαμορφώνει αποφάσεις κρίσιμες για τον κλάδο προς το συμφέρον των μελών της.

Τα μέλη της ΕΠΕΣΤ έχουν έγκυρη πληροφόρηση μέσω του τριμηνιαίου περιοδικού της «ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». Στον ενδιάμεσο χρόνο ενημερώνονται με e-mail ή FAX για επείγοντα θέματα που τυχόν προκύψουν. Παράλληλα τα μέλη, έχουν την δυνατότητα επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Ένωση να ενημερώνονται άμεσα για οποιοδήποτε θέμα.

Τα μέλη της ΕΠΕΣΤ έχουν πρόσβαση στη νομοθεσία που διέπει την λειτουργία των Επαγγελματικών Τουριστικών Πλοίων είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ένωσης  είτε μέσω των αρχείων που τηρούνται στα γραφεία της ΕΠΕΣΤ.

Επίσης έχουν έκπτωση 15% για τις επιθεωρήσεις των πλοίων τους από τον Ελληνικό Νηογνώμονα με την προσκόμιση βεβαίωσης μέλους της ΕΠΕΣΤ  και καλύπτονται όσον αφορά τον ελλιμενισμό των πλοίων τους στις μαρίνες της χώρας από το Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΤΑ Α.Ε.-ΕΠΕΣΤ.

Τέλος η ΕΠΕΣΤ παρέχει την δυνατότητα προβολής των μελών της μέσω της ιστοσελίδας της www.epest.gr και www.hpyoa.gr.

Developed By iBS | Your Business Partner